Att leda millennials


Om bara några år kommer över 50 % av världens globala arbetskraft bestå av Generation Y eller millennials, personer födda någon gång mellan 1983 och 2001 och som idag är mellan 16 – 33 år. Vad innebär detta då för dagens och morgondagens ledare?

Vi på FranklinCovey har under några års tid gjort en omfattande undersökning bland tusentals ledare för att se vilka utmaningar och möjligheter ledare gemensamt ser i mötet med denna generation på arbetsmarknaden. Resultatet har blivit en endagsworkshop för ledare med namnet  Managing millennials eller Att leda millennials.

Under denna workshop får ledare diskutera de utmaningar som finns, men också lära sig förstå synsätten och beteendena hos millennials och vad de egentligen syftar till.

När du förstår dina millennials kommer du som ledare bete dig annorlunda och också skapa bättre resultat.

Under den interaktiva workshopen får du ta del av tre områden som chefer som framgångsrikt leder denna generation utmärker sig inom:
Vision, kommunikation och anpassningsförmåga.

millennials hjulFöre workshopen kommer du att få göra en digital självskattning så att du redan innan kan se vilka områden du redan är stark inom och vilka du kanske skulle behöva jobba mer med.

Workshopen är ny i Sverige och sker i dagsläget på svenska, med engelskt deltagarmaterial. (Översättning pågår).

Välkommen till en spännande workshop som hjälper dig som ledare att förstå, motivera, engagera och ta fram fulla potentialen i dina millennials!

FÖR VEM?

Programmet passar alla nivåer av ledare, som vill bli bättre på ledarskap av millennials.

VILL DU VETA MER OM ATT LEDA MILLENNIALS?

Tveka inte att kontakta oss!

Nästa öppna workshop 14 mars!

Anmäl dig här!


Olika sätt att jobba med programmet