Skapa mer innovation i din organisation!


I dagens arbetsliv är innovation inte en lyx – det är en nödvändighet, och inte bara förbehållen personer i ledningsgruppen eller på produktavdelningen. Alla organisationer har utmaningen att komma på nya och bättre sätt att möta kundernas behov och nå nya resultatnivåer. De organisationer som lyckas skapa en innovationskultur har framtidens verkliga konkurrensfördel.

Ändå upplever många att de ofta gissar och hoppas på att kunder ska tycka om de idéer som drivs igenom. Men framgångsrik innovation behöver inte lämnas åt slumpen.

FOW EDITED

INNEHÅLL

FranklinCoveys program Find Out WHY är baserad på över 25 års forskning utförd av Clayton M. Christensen, professor på Harvard Business School och en av världens främsta affärsledare, samt Bob Moesta, skapare av över 3000 framgångsrika innovationer.

De ha kommit fram till att först när du fokuserar på vad kunderna behöver och vill ha i olika sammanhang så kan innovationer bli ännu mer framgångsrika.

Find Out WHY är en grundläggande metodik för alla medarbetare som är involverade i att skapa innovation, och för alla som har nära kontakt med kunder, externa eller interna.

Workshopen ger nödvändiga synsätt, förmågor och verktyg för att hjälpa deltagarna på djupet förstå upplevelserna deras användare och kunder vill ha när de väljer mellan produkter och tjänster. Workshopen ger även en struktur för hur du sen använder den informationen för att skapa och driva fram framgångsrika innovationer.

innovation modellen

FÖR VEM?

Programmet passar alla nivåer av ledare samt medarbetare som är involverade i att skapa innovation och/eller jobbar med att hitta, skaffa, hjälpa och vårda kunder.

VILL DU VETA MER OM INNOVATIONSPROGRAMMET?

Läs mer här och tveka inte att kontakta oss!


Missa inte vårt seminarium med Great Place to Work 26 januari 2018!

Läs mer och anmäl dig här!

Olika sätt att jobba med programmet