Ledarskap är ett val – inte en position!

 

Att vara ledare idag kan vara en svår uppgift. I tider av osäkerhet och mycket förändring förväntar sig medarbetarna ett stabilt och närvarande ledarskap. De förväntar sig också att få utmanande uppgifter som är linjerade med deras egna mål och ambitioner, annars går de snart vidare. Samtidigt förväntar sig organisationerna att ledarna genererar mätbara resultat, ofta både som individer och som chefer.

För att lyckas som chef och ledare idag, behöver du i större utsträckning än någonsin förr kunna frigöra medarbetarnas individuella talanger och linjera dem med dina och organisationens mål.

Gemensamt för ledare som lyckas göra detta är att de kombinerar inställning, kompetens och verktyg på ett bra sätt. Vår program ledarskap (ledare-team-resultat) ger ramverket för att bli en riktigt bra ledare samt praktiska verktyg som kan appliceras direkt efter avlutad workshop.

Innehåll

ledare resultat

Programmet, som är på tre till fyra dagar, är uppdelat på fyra nödvändiga moduler för ett framgångsrikt ledarskap:

• Inspirera till förtroende
Förmågan att skapa förtroende påverkar allt annat du gör som ledare.

• Tydliggör syftet
Som ledare har du ansvar för att dina medarbetare klart ser syftet med det som ska göras och hur era mål hänger ihop med organisationens övergripande strategier.

• Linjera systemen
Som ledare är ditt ansvar att säkerställa att system och processer verkligen
underlättar för människor att bidra till målet.

• Frigör talangen
Att få dina medarbetare att släppa loss sina talanger och prestera sina allra bästa resultat hör till dina största utmaningar som ledare.

Något för din organisation, klicka här för mer information!

För vem?

Ledarskap (ledare-team-resultat) passar bäst för personer som varit ledare ett tag, men som kan behöva ett nytt perspektiv och nya verktyg för ett ännu effektivare ledarskap.

Utbildningsalternativ för din organisation

Det finns flera sätt för deltagare att gå programmet.

  • Deltagare kan gå en företagsanpassad workshop ledd av en FranklinCovey facilitator.
  • Deltagarna kan utbildas i programmet av organisationens egna internutbildare som kan certifiera sig i programmet via FranklinCoveys digitala certifieringsportal.
  • Ett tredje alternativ är att deltagarna genomgår programmet via FranklinCoveys All Access Pass, online och/eller live, och dessutom får tillgång till en portfolio av andra FranklinCovey program.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss på FranklinCovey!