Hur väl kvalificerade är möjligheterna i ditt teams pipeline?

 

Vi ser att många säljteam brottas med att snabbt och förutsägbart driva affärerna framåt i sin pipeline.Vi ser också att de som lyckas med det når väsentligt bättre resultat än andra.

Under de senaste 15 åren har FranklinCovey arbetat med tusentals säljteam runt om i världen och sammanställt vad de mest framgångsrika, säljarna gör och vilka beteenden och vanor de har.

Vi har funnit att högpresterande säljare lägger majoriteten av sin tid på att strukturerat kvalificera sina möjligheter och driva sina affärer på ett förutsägbart sätt framåt.

Vi har därför utvecklat en process för att hjälpa säljare att snabbare ta fram och få förståelse för kundens verkliga affärsmässiga behov och på så sätt korta ner säljcykler, öka kundnöjdheten och skapa fler vunna affärer.

Innehåll

kvalificera möjligheter

Det finns mängder av bra tips och råd för hur du lyckas bäst med försäljning. Tricket är att verkligen bli bra på att göra det som fungerar!

Kvalificera möjligheter, den andra delen av säljprogrammet Hjälpa Kunder Lyckas, är utformat som en strukturerad 12-veckorsprocess som hjälper deltagarna att direkt börja tillämpa vad de lär sig under workshopen. Resultatet blir mätbart och beteendeförändringarna håller över tid.

Något för din organisation? Klicka här för mer information!

För vem?

Fyll din pipeline passar konsulter och säljare som jobbar med försäljning där säljprocesserna ibland är långa och komplexa.

Utbildningsalternativ för din organisation

Det finns flera sätt för deltagare att gå programmet.

  • Deltagare kan gå en företagsanpassad workshop ledd av en FranklinCovey facilitator.
  • Deltagarna kan utbildas i programmet av organisationens egna internutbildare som kan certifiera sig i programmet via FranklinCoveys digitala certifieringsportal.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på FranklinCovey


Vill du boka en kostnadsfri konsultation gällande dina utvecklingsbehov inom försäljning?
Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förnamn

Efternamn

Titel

Företag/organisation

Telefon

Email


Andra delar i Hjälpa Kunder Lyckas

Fyll din pipeline
Stäng affären


Följ vår försäljningsblogg!