Vad skulle dina säljteam säga om sina säljledare?

FranklinCovey har under 25 år arbetat med organisationer över hela världen och gjort omfattande research kring vad framgångsrika säljare och säljteam har gemensamt.Vi hjälper företag över hela världen att skapa de beteenden som krävs för att nå sina önskade säljresultat.

Vårt internationellt prisbelönta program Hjälpa Kunder Lyckas, ger effektiva synsätt på försäljning och konkreta och tydliga processer för att hjälpa säljledare och säljteam gå från insikter till beteendeförändringar.

Vår säljfilosofi är enkel: Ju mer passionerat och skickligt säljarna och konsulterna fokuserar på sina kunders framgångar – desto mer framgångsrika blir de. Så när ledare och team kontinuerligt tränar på de förmågor som verkligen gör skillnad – skapas nya och bättre resultat.

Utmaningen

När det handlar om att bygga en framgångsrik säljkultur så är det ledarna som är hävstången! Varje säljledare som får ett lyft/genombrott  i sin prestation och karriär, får det genom att hjälpa sina säljande att lyckas i sina jobb. Det är när du som säljledare höjer din prestation, oavsett dagens nivå som lönsam tillväxt skapas.

sales basecamp

Om programmet Säljledarskap

FranklinCoveys säljledarskapsprogram gör säljledare mer framgångsrika genom att hjälpa dem:

  • Identifiera genombrottspotential i sitt team.
  • Coacha medarbetare till bättre resultat och engagemang med hjälp av den beprövade prestationsmetoden GROW.
  • Fokusera på det viktigaste genom att följa ett enkelt och effektivt prioriterings och time-management system, baserat på den senaste hjärnforskningen.

När säljledarna uppgraderar sina sälj-och ledarskapsförmågor och modellerar goda beteenden skapas radikalt bättre resultat.

Säljledarskapsprogrammet består av en workshop på 2 dagar, vartefter FranklinCovey utser en erfaren säljcoach till varje säljledare – vi coachar coachen och hjälper därmed säljledaren att implementera beprövade processer i sitt team.

För mer information om programmet, ladda ner vårt informationsblad här!

För vem?

Detta program är för dig som har en säljledande roll inom en B2B organisation.

Utbildningsalternativ för din organisation

  1. Gå en företagsanpassad träning
  2. Gå en av våra öppna kurser.
  3. Certifiera dig själv i något av våra försäljningsprogram!
  4. Skräddarsy dina egna utbildningsresor med All Access Pass!

Vill du veta mer?

Kontakta oss på FranklinCovey

Vill du boka en kostnadsfri konsultation gällande dina utvecklingsbehov inom försäljning?
Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förnamn

Efternamn

Titel

Företag/organisation

Telefon

Email