Öka andelen vunna affärer!


Undersökningar visar att bara en av sex säljpresentationer har mer än 50 % chans att resultera i en försäljning. Vi har lärt oss att många säljare, även de mest professionella, förlorar sina säljchanser på grund av två vanliga orsaker:

  1. Säljpresentationer är ofta förlorade innan de ens är framförda. Säljare presenterar för att öppna försäljningen snarare än att för att stänga affären.
  2. Säljpresentationen är rik på information men fattiga på beslut. Presentationer slutar ofta med att kunden säger “tack så mycket”, “vi ska tänka lite på det här” eller “kan du skicka några av dina PowerPoint-bilder till oss?”. Men inga beslut fattas.

FranklinCovey har arbetat med säljteam över hela världen i över 15 år och har identifierat vilka synsätt och förmågor som särskiljer de mest framgångsrika säljarna och säljteamen. Tredje delen i säljprogrammet Hjälpa Kunder Lyckas, Stäng affären, tar upp de kritiska förmågor det gäller att vara riktigt skicklig på under slutfasen av en affär. Resultatet blir att affärerna stängs snabbare och med nöjdare kunder som resultat.

Innehåll

stäng affären

Stäng affären handlar om att på ett uthålligt och effektivt sätt lära sig påverka och tillföra värde i kundens beslutsprocess, och att kunna hantera den speciella dynamik som ofta träder fram i slutdiskussioner. Deltagarna lär sig att skapa effektivare presentationer och offerter för att hjälpa kunderna att snabbare fatta rätt beslut.

Det finns mängder av bra tips och råd för hur du lyckas bäst med försäljning. Tricket är att verkligen bli bra på att göra det som fungerar!

Kvalificera möjligheter-programmet är utformat som en strukturerad 12-veckorsprocess som hjälper deltagarna att direkt börja tillämpa vad de lär sig under workshopen. Resultatet blir mätbart och beteendeförändringarna håller över tid.

Något för din organisation? Klicka här för mer information!

För vem?

Stäng affären passar konsulter och säljare som jobbar med försäljning där säljprocesserna ibland är långa och komplexa.

Utbildningsalternativ för din organisation

Det finns flera sätt för deltagare att gå programmet.

  • Deltagare kan gå en företagsanpassad workshop ledd av en FranklinCovey facilitator.
  • Deltagarna kan utbildas i programmet av organisationens egna internutbildare som kan certifiera sig i programmet via FranklinCoveys digitala certifieringsportal.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på FranklinCoveyVill du boka en kostnadsfri konsultation gällande dina utvecklingsbehov inom försäljning?
Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förnamn

Efternamn

Titel

Företag/organisation

Telefon

Email


Andra delar i Hjälpa Kunder Lyckas

Fyll din pipeline
Kvalificera möjligheter


Besök vår försäljningsblogg!