Skapa nya affärer på ett effektivare sätt


På FranklinCovey har vi jobbat med säljledare över hela världen i många år, och vi ser att många brottas med följande utmaningar:

  • Gamla sätt att hitta nya möjligheter är inte längre effektiva. De flesta säljteam jobbar mer och fortare än någonsin, men har ofta fokus på fel aktiviteter vilket leder till ineffektivitet och negativt påverkad försäljning.
  • Det finns inte tillräckligt många bra möjligheter i pipeline. Många gånger är pipeline för liten eller fylld med möjligheter som egentligen inte kommer leda någonstans. Många företag inser då inte att de har missat målet förrän det är för sent.

FranklinCovey’s första del i säljprocessen Hjälpa Kunder Lyckas, Fyll din pipeline, hjälper dig lösa dessa utmaningar genom att ge deltagarna de synsätt och förmågor som de mest framgångsrika säljarna i världen har, och en process för att skapa framgångsrutiner.

Innehåll

Fyll din pipeline

Hjälpa kunder lyckas – Fyll din pipeline handlar framför allt om att utmana den traditionella bilden av “sälj-tratten”. Deltagarna lär sig att fokusera största delen av tiden på de potentiella kunder där de ser störst sannolikhet till framgång, att förbereda sig skickligt och planera varje kundsamtal så att de snabbt kommer fram till om det går att skapa värde tillsammans med kunden, eller inte.

Det finns mängder av bra tips och råd för hur du lyckas bäst med försäljning. Tricket är att verkligen bli bra på att göra det som fungerar!

Fyll din pipeline-programmet är utformat som en strukturerad 12-veckorsprocess som hjälper deltagarna att direkt börja tillämpa vad de lär sig under workshopen. Resultatet blir mätbart och beteendeförändringarna håller över tid.

Något för din organisation? Klicka för för mer information!

För vem?

Fyll din pipeline passar konsulter och säljare som jobbar med försäljning där säljprocesserna ibland är långa och komplexa.

Utbildningsalternativ för din organisation

Det finns flera sätt för deltagare att gå programmet.

  • Deltagare kan gå en företagsanpassad workshop ledd av en FranklinCovey facilitator.
  • Deltagarna kan utbildas i programmet av organisationens egna internutbildare som kan certifiera sig i programmet via FranklinCoveys digitala certifieringsportal.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på FranklinCoveyVill du boka en kostnadsfri konsultation gällande dina utvecklingsbehov inom försäljning?
Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förnamn

Efternamn

Titel

Företag/organisation

Telefon

Email


Andra delar i Hjälpa Kunder Lyckas

Kvalificera möjligheter
Stäng affären